ADMI-NOBA

Administratief Ondersteunings Bureau Achterhoek en Budget coaching

Welkom op de site van ADMI-NOBA.

 

Misschien heeft u ook zo’n moeite met de financiële en administratieve zaken die toch telkens weer gedaan moeten worden? Een beetje coaching zou al helpen?

De lasten stijgen harder dan het inkomen. En dat geeft onrust. Banken en overheden trekken zich steeds meer terug. U moet het allemaal maar zelf doen en soms helemaal alleen…….!

Misschien kunt u dan familieleden inschakelen maar niet iedereen heeft verstand van zaken of misschien wilt ú liever een onafhankelijke specialist? 

Medewerkers van ADMI-NOBA komen bij u thuis om samen met u uw administratie te doen en om u te coachen om structuur en overzicht te krijgen!

We komen vaak namens de werkgever die ons benaderd om hun personeel te helpen. Want een zieke medewerker kost hen zo'n € 400,- per dag! Op vaste, geplande momenten helpen wij u om de administratie weer in het gareel te krijgen maar bovenal om rust te creëren

Eenmalig is natuurlijk ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Wat kunnen we bijvoorbeeld doen?

* Post op een overzichtelijke manier verwerken

* Orde maken in de papierenchaos

* Helpen met het invullen en verzenden van (digitale) formulieren

* Een overzichtelijke begroting maken Dit kan digitaal zijn maar natuurlijk ook op papier

* Ondersteunen en u helpen met uw internetbankieren

* Een financieel overzicht maken van uw in- en uitgaven

 

Zo wordt u zelf uw eigen budgetcoach!

 

 


 "Vaak bun je te bange om te vragen" is een bekende leus in de Achterhoek. Met de hulp van ADMI-NOBA hoef je het niet meer te vragen want dan heb je het er al over gehad! 

ADMI-NOBA helpt en ondersteunt mensen die dreigen vast te lopen met het op orde houden van bv hun verzekeringen en bankzaken. Maar ook gewoon hen, die even een klein zetje in de goede richting nodig hebben. Met regelmaat komen we aan huis om samen te kijken of de al geregelde dingen nog steeds naar wens zijn. We helpen om structuur te brengen in de wirwar van regels en processen. Budget coaching om de hoek!

 

Dat geeft rust en weer tijd voor andere dingen!

 

En die tijd kunt u lekker voor andere, veel leukere dingen gebruiken!

 

 

ADMI-NOBA is een initiatief van De Business Gids.

Oprichter en eigenaar Gerben Schuyzeman is na zijn Retail periode jarenlang werkzaam geweest in de financiële wereld en heeft brede kennis van hypotheken, bank- en verzekeringsproducten. Daarbij is hij een echte verbinder die zijn kennis en kunnen graag inzet om anderen beter te maken. Tevens heeft hij veel ervaring als spreker in het openbaar. Als trainer/coach van ondernemers, senioren en scholieren, staat hij regelmatig voor groepen en klassen. Hij heeft o.a. masterclasses gegeven op scholen en opleidingen over financieel gerelateerde zaken en budgetplanning. 

 

Heeft u interesse?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op. We komen graag bij u langs om kennis te maken en om uitleg te geven over de vele mogelijkheden.

 

 info@adminoba.nl

  

06 20 16 55 16